Mar Targarona finalitza el rodatge de 'DOS', thriller de terror amb Pablo Derqui i Marina Gatell

La cineasta catalana Mar Targarona ha finalitzat el rodatge de Dos, un thriller de terror protagonitzat per Pablo Derqui i Marina Gatell. La pel·lícula arrenca amb tots dos actors en un llit, nus i units pel ventre. Estrena a Netflix.


Aïllats en un plató de Navarra per evitar possibles contagis de Covid-19, l'equip de Rodar i Rodar ha finalitzat el rodatge de 'Dos', la nova pel·lícula de Mar Targarona. Després de recrear l'horror dels camps nazis a 'El Fotògraf de Mauthausen', Targarona torna a la direcció amb una altra pel·lícula que experimenta l'horror, en aquest cas, d'origen fictici.

Dos és un thriller de terror on un home (Pablo Derqui) i una dona (Marina Gatell) desperten nus en un llit i en una habitació desconeguda per a ells. Però lluny d'haver tingut una nit de passió tots dos estan units per ventre com si fossin siamesos.

El desenvolupament de la història és a temps real, de la mateixa manera que 'Buried' de Rodrigo Cortés.

Aquesta història va ser escrita per Cuca Canals (Pernil, Pernil, La Cambrera del Titànic) fa gairebé una dècada, i Mar Targarona va llegir el guió fa vuit anys. Des d'aleshores, la directora sempre va desitjar poder rodar 'Dos', fins ara, que Netflix s'ha involucrat en la producció, tal com va explicar ahir en declaracions a TV3.

Precisament gràcies al fet que Netflix ha comprat 'Dos' la pel·lícula tindrà una sortida comercial segura. Tot i això, Mar Targarona afirma que la intenció principal és que Dos pugui projectar-se en sales de cinema abans de poder veure's a Netflix, una estratègia idèntica al que va passar amb El Hoyo.

'Dos' planejava haver estat rodada i muntada uns mesos abans, i projectar-se per primera vegada al Festival de Sitges 2020. A causa de l'aturada per la pandèmia, la producció s'ha demorat, i no arribarà a temps per al festival català.

Mar Targarona és una reconeguda productora catalana que ha produït títols de gènere taquillers, com 'El Cos', 'L'Orfanat', 'XP3D' i 'Els Ulls de la Julia'. També 'El Fotògraf de Mauthausen', amb la qual a més va exercir com a directora. Té dues pel·lícules més dirigides: 'Segrest i Mor', vida meva.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris