Tràiler de BEAUTY WATER: Anime de terror coreà sobre un miracle estètic que acaba en malson

Kyung-hun Cho explora l'horror a través d'una dona obsessionada per aconseguir la bellesa més pura. Beauty Water serà presentada a Festival de Sitges 2020


El cinema d'animació coreà segueix produint pel·lícules dirigides a un públic adult, després del furor que han causat les pel·lícules de Yeon Sang-ho, el creador de Train to Busan. L'últim en arribar es titula Beauty Water (Gi-Gi-Gi-Goe-Goe Seong-Hyeong-El seu), una pel·lícula de terror que tracta sobre un producte de maquillatge miraculós que utilitzar-lo comporta unes conseqüències.

L'argument oficial és aquest:

Un mal dia, la Yae-ji es converteix en l'objectiu d'una campanya d'odi a les xarxes socials. És la gota que fa vessar el got de tota una vida sent ridiculitzada pel seu aspecte. Decidida a canviar la situació, la jove prova Beauty Water, un producte de maquillatge que permet modelar la pell fins assolir l'ideal de bellesa desitjat. Però el miracle estètic és només el principi d'un autèntic malson per a la protagonista.


El director de Beauty Water és Kyung-hun Cho, que ha realitzat anteriorment nombrosos curts d'animació i que ara debuta al llargmetratge. El seu treball parteix d'un guió escrit per Lee Han-bin.

Beauty Water serà presentada a Festival de Sitges 2020 dins la secció Anima't.

Corea del Sud és el país del món amb una major taxa d'operacions estètiques per habitant. Això vol dir alguna cosa, un símptoma de societat malalta, entre acomplexada i exigent amb ella mateixa, un tema interessant que segurament explorarà Beauty Water. Aquest és el tràiler oficial:  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris