'Vore Gore': El desig eròtic a ser menjat

Una antologia de curts de terror que tractaran la temàtica de la vorarefília, és a dir, del desig sexual a ser devorat.


La vorarefília (o simplement 'vore') és una parafília associada al desig eròtic de ser menjat, així com també a menjar carn d'un altre individu. Aquest tema incòmode serveix per gestar la pel·lícula italiana Vore Gore, una antologia de curts de terror dirigits per diferents directors internacionals. Tots ells aportaran la seva particular mirada a la vorarefília.


El portal Dark Veins ha publicat detalls sobre la producció de Vore Gore, així com les primeres imatges oficials. També confirma els primers directors que participaran a la pel·lícula, mancant confirmar el llistat complet. De moment hi ha confirmats Domiziano Cristopharo (ILL: Final Contagium), Emanuele Marchetto (Deep Web XXX) i Irene Baruffetti, en el que seria el seu debut com a directora.


També hi ha els cineastes Lorenzo Zanoni (ILL: Final Contagium). Mikel Balerdi (Larva Mental), Jessie Seitz i Marcus Koch, aquest darrer director de la brutal American Guinea Pig: Bloodshock i gran especialista a FX, participant en pel·lícules com Encara som aquí i La Nit de Halloween.


Properament es donaran a conèixer la resta de directors, la quantitat d'episodis i el repartiment que integrarà Vore Gore. Podeu veure més imatges oficials de la pel·lícula a l'enllaç font.



Font: Dark Veins

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris