'Greatland': El nou ordre mundial post Covid-19 [Tràiler]

Greatland planteja un nou model de societat establert després de la pandèmia de la Covid-19. La pel·lícula va ser rodada a Los Angeles durant abril i maig de 2020, coincidint amb el flagell més gran del virus a la societat.


Fa uns mesos us vam parlar de 'Greatland', pel·lícula de ciència-ficció rodada a Los Angeles durant abril i maig de 2020 coincidint amb el flagell més gran del coronavirus a la societat. La pel·lícula se situa en un futur post Covid-19 i planteja un nou model de societat establert després de la pandèmia.

El tràiler ens va deixar bojos. Mostrava una distopia surrealista plena de colors, amb un món on els nois es casen amb arbres, gossos i gats correran amb el president i el virus s'ha convertit en una nova religió.

Popcorn & Friends ha produït aquesta pel·lícula de ciència-ficció en què es planteja una distopia sobre un ésser anomenat Ulysses, que apareix en un país imaginari anomenat Greatland els ciutadans del qual estan massa ocupats per molestar-se amb el govern, el treball, l'educació, la llei, la tecnologia o els diners. El motiu pel qual apareix Ulysses en aquest país de diversió perpètua és perquè s'ha vist obligat a travessar una frontera prohibida al seu món per salvar el seu amor d'infància.

Greatland ha estat escrita i dirigida per Dana Ziyasheva, i compta en el repartiment amb el guanyador d'un Oscar Eric Roberts (El Cavaller Fosc), Bill Orbest Jr (Els Renegats del Diable), J.P. Manoux (Veep), Nick Moran (Harry Potter), Chloe Ray Warmoth, Arman Darbo, i l'excampió de boxa Sannon Briggs.

Quan s'estrena 'Greatland'? Serà a Amazon el pròxim 1 de novembre de 2020, a través de la distribuïdora Indie Rights. Per desgràcia, l'estrena de moment només serà a territori nord-americà.

A més de l'anunci de l'estrena de 'Greatland', també s'ha publicat el pòster i el tràiler final de la pel·lícula: 




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris