Horrorland cancel·la la seva tercera edició a causa de les noves restriccions anticovid

 

Les noves restriccions imposades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per contenir així l'augment de positius per Covid-19, han estat el detonant perquè Horrorland 2020 cancel·lés la seva tercera edició. Ho fa just a set dies de la seva obertura.


La tercera edició d'Horrorland ha quedat cancel·lada, tot a causa de les noves restriccions imposades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per contenir així l'augment de positius per Covid-19. Aquestes mesures han estat aplicades avui, 16 d'octubre, i impliquen el tancament de bars i restaurants així com restriccions al sector cultural, unes mesures que han afectat de ple Horrorland.

Així ho ha confirmat la direcció d'Horrorland. Segons expliquen, les últimes setmanes han estat treballant durament perquè el parc pugui oferir una experiència segura tant als visitants com als treballadors, però aquestes mesures han estat el detonant perquè hagin decidit cancel·lar l'edició. Val a dir, que l'esdeveniment no ha donat cap dada sobre el ritme de venda d'entrades.

Les mesures aplicades pel Govern de la Generalitat tindran una vigència de 15 dies deixant la porta oberta a una possible prolongació.

Horrorland ha iniciat el procés de devolució de les entrades a tots els visitants, que serà efectives els dies vinents. Aquest és el comunicat d'Horrorland:



Hororland 2020 tenia previst obrir les portes el 23 d'octubre, i estar actiu durant 6 jornades. El que es considera el millor scream park d'Europa tenia previst estrenar dues noves atraccions, així com l'Inferno's Club, una oferta d'oci nocturn en què s'hauria ofert música i copes a tots aquells visitants que volguessin allargar la seva estada al parc.

Tot i la difícil situació per la nova normalitat, Horroland tem que aquesta cancel·lació pugui suposar la desaparició del parc, tot i que es tracta d'un negoci estacional que concentra la seva activitat en molt pocs dies a l'any. La idea inicial del parc va ser obrir 6 dies, i no 18 com en anys anteriors, una decisió que va ser presa amb la intenció d'aconseguir la plena ocupació en totes les seves jornades, que a més, no oblidem, hagués estat d'un 50% d´aforament.

L'obertura dels 6 dies d'Horrorland 2020 haguera servit per poder cobrir despeses de manteniment anual així com salvar un projecte amb vista a futures edicions. Amb la cancel·lació d'Horrorland 2020, el millor scream park d'Europa (premi obtingut al maig), el projecte penja d'un fil.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris