'In search of Darkness: Part II': El documental definitiu sobre el cinema de terror dels 80' continua

Quatre hores més de documental analitzant el cine de terror dels 80'. Robert Englund, Tom Savini, Nancy Allen, Robert Rusler i Linnea Quigley són alguns dels nous artistes convidats per aquesta continuació.


Després de 4h de documental amb 'In search of Darkness: Part I' teniu ganes de més? Nosaltres si, o dit altrament, SI!!! Doncs s'acosta l'estrena de la segona part, en què de nou s'explora l'horror vuitanta comptant aquesta vegada amb nous convidats i analitzant més cinema de terror.

'In search of Darkness: Part II' és una seqüela de més de quatre hores de documental que comptarà amb 15 nous convidats respecte a l'anterior, arribant al voltant de 40 en aquesta segona part.

Algunes de les llegendes de l'horror que han estat convidades per a 'In search of Darkness: Part II' i que no van participar en la primera part són Robert Englund (Malson a Elm Street), Tom Savini (FX – Divendres 13), Nancy Allen (Poltergeist III), Robert Rusler (Malson a Elm Street 2) i Linnea Quigley (La nit dels dimonis), entre altres.

I altres repeteixen respecte a la Part I, com són John Carpenter (La Cosa), Heather Langenkamp (Malson a Elm Street), Barbara Crampton (Re-Animator) i Doug Bradley (Hellraiser). D'altra banda, gent desapareguda com Larry Cohen i Stuart Gordon van ser entrevistats abans de la seva mort, i, per tant, el seu testimoni es podrà veure a 'In search of Darkness: Part II'.





No obstant això, trobem a faltar una vegada més una internacionalitat més gran dels convidats. Tot just noms com Shinya Tsukamoto o Geretta Geretta aporten testimonis llunyans als EUA, i un documental que analitza la grandesa del cinema de terror dels 80' és absurd que no contempli l'aportació europea al gènere. Per cert, Tsukamoto parla al documental sobre el cyberpunk i concretament 'Tetsuo', i per la seva banda Geretta Geretta sobre Demons.

Dit això, de moment hi ha disponibles tres pòsters oficials d''In search of Darkness: Part II', així com un llarg tràiler de 4 minuts. Qui vulgui ja pot fer el pre-order del DVD/BD fins abans de la mitjanit de Halloween.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris