'Incision': La obsessió per la bellesa implica dolor

Incision presenta un cirurgià obsessionat amb la bellesa. La pel·lícula és el debut d'Ali Zamani, partint d'un guió de Chris Kato. L'actriu Korrina Rico interpreta el paper principal.


Tocarà seguir la pista a Incision, pel·lícula torture porn dirigida per un tal Ali Zamani i que serà estrenada el 27 d'octubre a Amazon Prime (EUA). Recomanem que pareu atenció al tràiler oficial, perquè promet una bona dosi de violència desmesurada i gore físic del que fa mal. Beneït tràiler!


La pel·lícula presenta el Dr. Cunningham (James Allen Brewer), un cirurgià plàstic trastornat que està obsessionat a embellir les seves víctimes. Una serà la blogera especialitzada en bellesa Alexa Landry (Korrina Rico), algú que tem a la cirurgia plàstica.


La resta del repartiment es compon de Lee Kholafai, Caylee Cowan, Kev Adams, Tristan Tales, Jonathan McDaniel, Olga Safari, Marik Knight, John Wallbank, Elaine Partnow, Hailee Lautenbach, Olivia Day, Madison Bontempo, Kyler Fisher, Josefin Nils Paris, Courtney Paige, Kristen Solis, Gary Daniel Mosher i Malia Maquera.


Incision ha estat produïda també per Ali Zamani, partint d'un guió escrit per Chris Kato. Tots dos són debutants al llargmetratge.


L'estrena és el 27 d'octubre a Amazon Prime, ia iTunes/Google Play/VUDU el 12 de novembre. De moment, no hi ha data d'estrena a l'estat espanyol.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris