'The Slaughterhouse Killer': Dos assassins deixen fluir les seves temptacions... [Tràiler]

Pel·lícula de terror australiana dirigida per Sam Curtain (Blood Hunt). El segell distribuïdor Black Mandala, especialitzat en gènere de terror, ha adquirit els drets.


El segell distribuïdor Black Mandala ha adquirit els drets de 'The Slaughterhouse Killer', pel·lícula australiana de terror amb gent rural, un escorxador brut, noies de ciutat que van calentes i un jove maco que no és el que sembla.

La pel·lícula tracta sobre Box (Craig Ingham), un noi gegantí que treballa a l'escorxador local, on pot sadollar la seva set de sang. Quan Nathan (James Mason), un jove en llibertat condicional arriba a la ciutat, Box rep instruccions de prendre'l sota la seva protecció, però aviat tots dos s'acaben unint per assassinar una persona. Incapaços de resistir les sagnants temptacions, tots dos formen una amistat que gira al voltant de la seva malaltia per matar. Una amistat que és una mala notícia per a tots els habitants de la ciutat.

A més de Craig Ingham i James Mason, el repartiment acull Kristen Condon (Mondo Yakuza) i Dean Kirkright (Charlie's Farm).

'The Slaughterhouse Killers' ha estat dirigida per Sam Curtain, partint d'un guió escrit per ell mateix juntament amb Benjamin Clarke. Va ser rodada a Tasmània i Austràlia. Tots dos cineastes van crear anteriorment el film de terror 'Blood Hunt'.

Black Mandala és un segell de distribució neozelandès especialitzat en gènere de terror. Recentment, ha adquirit els drets de pel·lícules com 'Annonymous Animals', 'Butchers', 'Sleepless Beauty' i la catalana 'Sant Martí'.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris