Gigi Saúl Guerrero estrena el curtmetratge 'Mistress of Bones' pel Dia de Morts

Mistress of Bones ha estat rodat i editat per Gigi Saúl Guerrero durant els mesos de pandèmia. És una associació entre la productora Luchagore Productions i Crypt TV


La directora Gigi Saúl Guerrero (Mèxic Bárbaro, Culture Shock) va dirigir un curtmetratge de terror que ha estat estrenat recentment amb motiu de la festa mexicana de Dia dels morts. Es titula Mistress of Bones.

Es tracta d'una associació entre la productora Luchagore Productions i Crypt TV, que ha portat la cineasta a rodar i editar Mistress of Bones durant els mesos de pandèmia de Covid-19, partint d'un guió de Shane McKenzie. És un curtmetratge de 10 min. que explora la misteriosa i fosca mitologia asteca, i presenta un nou heroi llatí (en aquest cas una heroïna). Aquest és el seu argument oficial:

Dos lladres de tombes estan a punt per desenterrar d'entre els morts un antic -però perillós- amulet asteca. És inesperat la veritable força del mal que conté aquest artefacte i depèn de la nostra heroïna, la Senyora dels Ossos, trencar la força desencadenada que ha despertat.

Qui interpreta l'heroïna "la senyora dels ossos" és Nicole Muñoz (Defiance, Van Helsing), i la resta del repartiment integra Edwin Pérez (El Gegant), Michel Issa Rubio (Snowpiercer TV) i Gabriel Carter.

Com veureu ara, Mistress of Bones és un curtmetratge amb una forta quantitat d'efectes especials físics i maquillatges. També conté escenes d'acció magníficament fotografiades per Luke Bramley. És aquest:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris