La casa de Michael Myers a 'Halloween 5' està en venda [Imatges]

Construïda el 1886, està situada a Salt Lake City i el seu preu de venda és 950.000$. El seu aspecte actual poc s'assembla al mostrat a les pel·lícules de la saga Halloween.


imatge actual de la casa


La llar d'infants de Michael Myers a 'Halloween 5' està en venda per una agència immobiliària. L'única condició per adquirir-la és abonar els 950.000$ que costa, però ja saps, si et sobren els bitllets i ho pagues una part de la saga Halloween et pertanyerà.

L'anunci de la seva sortida al mercat ha implicat la publicació d'imatges actuals de la casa, la qual es veu molt diferent de la llar més aviat vella i blava de la vista a Halloween 5. Sens dubte el seu aspecte és propi d'una casa de luxe, fins i tot d'una casa de nines, però no, és la casa d'infantesa de Michael Myers a la cinquena entrega de la saga.

Està ubicada a Salt Lake City (EUA) i la pots trobar el 1007 E. 1st Avenue, en una zona residencial coneguda com The Avenues. Va ser construïda el 1886, i tot i que és molt vella la realitat és que va ser restaurada el 1980, nou anys abans que fos mostrada en pantalla de cinema. Com a curiositat, cal dir que la casa Carruthers de 'Halloween 4' és a només uns carrers de distància.

Tot i que la casa pot tenir un valor important pels fans del cinema de terror, la veritat és que els promotors immobiliaris no destaquen aquesta història cinematogràfica en la seva descripció. Potser Michael Myers continua generant respecte a la societat... Diu això:

Aquesta finca victoriana és una de les obres mestres històriques de The Avenues. Va ser dissenyada pel distingit arquitecte Frederick Albert Hale, que també va dissenyar la Biblioteca Pública de Salt Lake City, així com el High Club, l'Eagles Club i altres estructures públiques i privades icòniques de la ciutat. Va servir com a residència per a diverses famílies notables abans que es convertís en apartaments a mitjans del segle XX. Des de llavors, ha funcionat com una llar triple, de quatre, cinc i unifamiliars. [...]És una d'aquelles cases encantadores i ben construïdes amb sostres alts, grans portes de fusta massissa, vidrieres, fusteria intrincada i ferramentes personalitzades.


A continuació podeu veure algunes imatges actuals de la casa. Pot ser que no identifiquis la casa com la que va aparèixer a Halloween 5, però és la mateixa. També és la mateixa que es va veure a Halloween i Halloween 2. I és que per Halloween 5 els realitzadors van optar per reformar la casa i dotar-la de molt més espai per afavorir escenes de persecució, afegint així més dormitoris, banys, una sala d'estar, així com una nova entrada.

Sigui com sigui aquesta és casa de Halloween 5, i també de les dues primeres entregues de la saga. Potser és molt diferent estèticament, però continua sent la mateixa, i ara està a la venda a través de Coldwell Banker Reality. Aquestes són algunes imatges:  








Font: DC

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris