Charlotte Vega al pòster alemany de 'Wrong Turn: The Foundation'

L'actor Damian Maffei ha compartit un pòster nou i terrorífic del reinici de Km 666.


Sembla que el tràiler de "Wrong Turn: The Foundation" va deixar molt bones sensacions. Com que es fa una seqüela realitzada amb més afecte que les anteriors, aquest aparent reinici de la saga Camino Sagnant promet ser un dels títols potents del 2021.

L'última cosa a conèixer-se ha estat a través de l'actor Damian Maffei, que també participa en la pel·lícula. A més d'actor també és un influencer, i ahir a través de les xarxes va compartir un pòster alemany de "Wrong Turn: The Foundation", en què es veu la protagonista del film Charlotte Vega assetjada per un dels vilans. És aquest:



Produïda per Saban Films, "Wrong Turn: The Foundation" el reinici de la saga Camí Sagnant. El creador de la franquícia Alan B. McElroy és qui ha escrit el guió, i Mike P. Nelson (The Domestics) és qui exerceix com a director.

El tràiler fa referència a la primera entrega de "Wrong Turn", titulada a l'estat espanyol com a Km 666, la qual cosa confirma que "Wrong Turn: The Foundation" és un reinici de la saga que té present els films anteriors. Aquest és el tràiler.



La pel·lícula té aquest argument:

Un grup d´amics decideix fer una excursió pel sender dels Apalatxes. Aquí faran el desagradable coneixement de la "Fundació", una comunitat de persones que viu a les muntanyes des de la Guerra Civil i que no li agrada la presència d'estranys.


Com comentàvem abans, l'actriu madrilenya, però criada a Sitges, la catalana Charlotte Vega, és la protagonista de "Wrong Turn: The Foundation", la qual té una presència destacable al tràiler mostrat. Tot i la seva curta edat (25 anys), ja ha treballat sota les ordres de directores de prestigi com Isabel Coixet, va protagonitzar l'entranyable anunci de la Loteria Nacional 2018 i es va deixar veure en populars sèries televisives, però és al cinema de terror on sembla veure-la més còmoda. I és que fins ara, Charlotte Vega, ha participat a "Los Inocentes", "The Lodgers" i la recent "Mosquito State".

El dia 26 de gener es realitzarà una première de la pel·lícula per a públic selecte, a través de la qual podrem obtenir les primeres impressions de la pel·lícula.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris