'Death Rider': Devon Sawa i Kim Director en una sagnant imatge de vampirisme

La nova pel·lícula del rocker Glenn Danzig es troba en el procés de postproducció. Ja es pot veure una segona imatge de la pel·lícula, amb Devon Sawa i Kim Director en una sensual i sagnant escena vampírica.


El debut al cinema de Glenn Danzig amb "Verotika" va deixar clar que el músic i cineasta té un interès particular en l'erotisme i la sang. La seva propera pel·lícula serà un espagueti western amb vampirs, i es titula "Death Rider in the House of Vampires", la qual sembla que no anirà menys carregada de contingut adult si ens atenim a la nova imatge promocional de la pel·lícula.

Recordem que la setmana passada vam veure la primera imatge de la pel·lícula, en què apareixia l'actor Devon Sawa amb l'actriu porno Tasha Reign. Doncs avui veiem de nou l'actor, però aquesta vegada tenint una escena sexual sagnant amb l'actriu Kim Director. Cal no oblidar que Glenn Danzig va afirmar que tots els personatges de "Death Rider" són vampirs. Aquesta és la imatge:



Kim Director interpreta Carmilla Joe. L'actriu nord-americana anteriorment va participar en pel·lícules com a "Llibre de les Ombres: Blair Witch 2" i "Pla Ocult".

Fa uns dies Devon Sawa va comentar la seva experiència a participar a Death Rider in the House of Vampires.

Font: BD

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris