La "ultra-eròtica" 'Femalien: Cosmic Crush: Episodi 1' ja disponible a Full Moon Features [Tràiler]

Femalien: Cosmic Crush és el quart lliurament de la saga Femalien. Produïda per Charles Band amb la seva productora Full Moon, és una saga de pel·lícules que barregen la ciència-ficció i l'erotisme. La part 1 ja està disponible.


Ja està disponible el primer episodi de "Femalien: Cosmic Crush" de la Full Moon. Es tracta d'una pel·lícula de ciència-ficció "ultraeròtica" (batejada així pel productor del film, Charles Band) que finalment s'estrenarà en dues parts.

La part 1 de "Femalien: Cosmic Crush" va ser estrenada l'11 de desembre i es pot veure a Amazon Prime així com a la plataforma oficial de Full Moon Features. La part 2 s'estrenarà el 18 de desembre als mateixos canals.

La pel·lícula ha estat escrita i dirigida per Lindsey Schmitz en el que és el seu debut al llargmetratge. Anteriorment, va treballar com a operador de càmera en títols de la Full Moon com a "Blade: The Iron Cross" o "Puppet Master: Axis Termination". Aquest és l'argument de "Femalien: Cosmic Crush":

Els Alterians estan de tornada. El Consell Superior d'Alterian envia Maxy Prime (Kira Noir) al costat de la seva companya nimfòmana Gabby Minx (Lilly Fairfield), per investigar un succés estrany a la Terra. Un cop allà, descobreixen una professora i els seus alumnes atrapats a les urpes psicosexuals de Thanagarian Pleasure Pod, un mega paràsit que els està donant plaer mentre els treu lenta i seductorament la seva essència vital. Els Femaliens acabaran amb el terror d'aquest tentacle, o sucumbiran a l'enamorament còsmic de la bèstia?


El repartiment principal ho integra les actrius porno Kira Noir (Kiss and Kill), Jillian Janson (Evil Bong 777) i Paris White, així com Lilly Fairfield, Denise Milfort (Weedjies: Halloweed Night) i Tyler Borresch.



"Femalien: Cosmic Crush" és la tercera seqüela de la saga Femalien, una saga que va començar amb "Femalien" el 1996 sent dirigida Sybil Richards, va continuar el 1998 amb "Femalien 2", i va finalitzar el 2017 amb "Femaliens: Seduction of The Species". Aquesta última ja sota els drets de la productora Full Moon Features propietat de Charles Band.

Aquest és el tràiler del primer episodi de "Femalien: Cosmic Crush": 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris