'Sleep. Walk. Kill': Si dorms et converteixes en un d'ells

Dirigida per Justin Miller, es tracta d'una pel·lícula de terror independent que serà estrenada l'agost del 2021.


L'agost del 2021 s'estrenarà als EUA Sleep. Walk. Kill, pel·lícula de terror independent dirigida per Justin Miller i que serà distribuïda a través de Last Exit Films. Aquesta empresa recentment ha publicat el primer pòster i tràiler de la pel·lícula.

Més enllà dels elements promocionals, també s'ha compartit l'argument:

En una tranquil·la ciutat suburbana, una nit, un grup de veïns ha de sobreviure a l'atac dels seus amics i familiars, que han esdevingut monstres somnàmbuls. Si dorms, et converteixes en un. Tot per un estrany so que ningú no sap d'on prové i que els converteix. Aquella nit, la de l'atac, la gent comença a caminar adormida i maten mentre dormen. Quan els crits cessen i la sang s'asseca, els que queden vius han de treballar junts per mantenir-se amb vida. Els caps rodaran, els ulls volaran, però per a Edgar, l'infern són altres persones: la seva exdona, els seus pares i tots els seus veïns s'amaguen a casa seva. I són fins i tot pitjors que els somnàmbuls carnívors.


Justin Miller és un cineasta nord-americà que anteriorment va dirigir el drama històric When to Die. Sleep. Walk. Kill. és la seva segona pel·lícula. 



Font: HNN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris