TetroVideo - Novetats Desembre 2020

TetroVideo presenta la inquietant pel·lícula dramàtica Voyage to Agatis, la pel·lícula de terror amb metratge trobat Be My Cat: A Film for Anne, i Tales to tell in the Dark, una pel·lícula d'antologia de terror.


Voyage to Agatis i Be My Cat: A Film for Anne estan disponibles en una edició limitada de Digipack de 150 i 100 còpies (DVD + targeta de col·leccionista), mentre que Tales to tell in the Dark ve en una edició ultralimitada i numerada de 100 còpies amb Bookbox. Incloent el DVD, un pòster a doble cara i dues targetes de col·leccionista.

Voyage to Agatis és una inquietant pel·lícula de Marian Dora, la cineasta alemanya coneguda per dirigir Cannibal and Carcinoma, mentre que Adrian Tofei és el director de Be My Cat: Film for Anne, una premiada pel·lícula de terror amb metratge trobat. Finalment, el tercer llançament de desembre de TetroVideo és Tales to tell in the Dark, una pel·lícula d'antologia de terror que consta de tres contes ("Reveniens", "Una serp amb llengua d'acer" i "Jinxed") sobre zombis i fantasmes venjatius. La pel·lícula està dirigida per Domiziano Cristopharo (Xpiation, Red Krokodil) i Lorenzo Zanoni (Ill: Final Contagium), i compta amb la música d'Antony Coia (The Obsessed, Nightmare Symphony).

Pots fer les teves compres nadalenques a la web oficial de TetroVideo.




Voyage to Agatis (Alemanya - 2010)


-Directora: Marian Dora

-Guió: Marian Dora

-Repartiment: Thomas Goersch (Carcinoma), Tatjana Lommel, Janna Lisa Dombrowsky

-Sinopsis: Rafael i Isabell, una adinerada parella de pervertits, atrauen una prostituta a un creuer en iot aparentment innocent. Malauradament, la nena acabarà humiliada i violada. Però, ¿és aquest el final del seu desesperat malson?



EDICIÓ DE DVD TETROVIDEO:


-Idioma: alemany

-Subtítols: italià, anglès, francès

-Extres: Caribbean Sunrise (curtmetratge); Subcimitero 2 (curtmetratge); Erotic Fulfillment (cortometraje); Entrevista a Thomas Goersch; Tràiler original

-Tràiler Voyage to Agatis:




Be My Cat: A Film for Anne (Romania - 2015)


-Director: Adrian Tofei

-Guió: Adrian Tofei

-Repartiment: Adrian Tofei, Sonia Teodoriu, Florentina Hariton i Alexandra Stroe.

-Sinopsis: Adrian és un aspirant a cineasta romanès que està obsessionat amb l'actriu de Hollywood Anne Hathaway. Arriba a extrems impactants per convèncer la famosa actriu de protagonitzar la seva propera pel·lícula.



EDICIÓ DE DVD TETROVIDEO:


-Idioma: anglès

-Subtítols: italià, francès

-Extres: Escenes addicionals; Tràiler original

-Tràiler de Be My Cat:




Tales to tell in the Dark (Itàlia - 2020)


-Directors: Domiziano Cristopharo, Lorenzo Zanoni

-Guió: Antonio Tentori, Davide Chiara, Pasquale Scalpellino

-Repartiment: Daniele Arturi, Elio Mancuso, Aurora Kosotva, Wayne Abbruscato, David Galoni, Fabrizio De Santis, Alvia Reale, Alberto Cattaneo, Vittorio Castellano, Poison Rouge, Claudio Gabriele, Giorgia Telò, Lorenzo Zanoni, Luca Zanoni.

-Sinopsis: Tres contes de terror sobre zombis i fantasmes presentats per un bisbe podrit. Tres històries de venjança, desesperació i mort.



EDICIÓ DE DVD TETROVIDEO:


-Idioma: anglès

-Subtítols: francès, italià, alemany

-Extres: Galeria de fotos; Making of; Tentori sobre Zombies; Tràiler

Tales to tell in the dark tràiler:



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris