Toei produirà una pel·lícula de 'Kamen Rider' pel seu 50è aniversari

Segons el productor Shinichiro Shirakura "serà un treball digne del 50è aniversari de la franquícia". Actualment, s'emet al Japó una sèrie titulada Kamen Rider Saber.


Toei prepara una pel·lícula de Kamen Rider per al seu 50è aniversari. El productor Shinichiro Shirakura preveu l'estrena en cinemes japonesos el desembre del 2021, però, també va informar dimarts passat que la pel·lícula "encara està en un estat en blanc".

Shirakura a més va afegir que aquesta nova pel·lícula de Kamen Rider (encara sense títol) serà un treball "digne" del 50è aniversari de la franquícia. Actualment, s'emet a la televisió japonesa una sèrie de televisió d'acció real titulada Kamen Rider Saber, i que va ser emès el primer capítol el 6 de setembre.

Kamen Rider creat pel dibuixant de manga Shōtarō Ishinomori el 1971, i el mateix any va ser llançament un serial animi a la televisió japonesa. Pertany al gènere tokusatsu. La sèrie va tenir diverses temporades així com nombroses pel·lícules produïdes totes elles per Shinichiro Shirakura.

L'editorial catalana Ooso Comics va anunciar al passat Manga Barcelona Limited Edition que ha adquirit els drets del manga de Shotaro Ishinomori. Seran 3 volums amb pàgines a tot color.

No oblideu que a l'estiu del 2021 també s'estrenarà a cinemes Shin Ultraman.

Font: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris