Tràiler de 'Birdsong', el costat més fosc de la indústria de la música

Birdsong serà estrenada a sales de cinema catalanes el 5 de març.


La pel·lícula 'Birdsong' escrita i dirigida per Hendrik Willemyns té una nova data d'estrena a sales espanyoles: 5 de març.

Es tracta d'una producció del 2019 rodada entre Bèlgica i el Japó que va participar entre els dies 17-26 de novembre al festival Rizoma (Madrid), concretament a la secció Surrealisme Contemporani. Aquesta secció acull llargmetratges de ficció i documental de caràcter internacional, amb propostes arriscades i originals.

'Birdsong' se situa a Tòquio. La protagonitza Asuka, una jove dona de la neteja que treballa al torn de nit, que està disposada a pagar un alt preu per aconseguir el seu somni de convertir-se en una estrella de la música. Se les arregla per actuar en un programa de talents de televisió, però tots els seus sacrificis fracassen quan és acusada d'assassinat i es veu obligada a revelar tots els detalls del camí fosc que ha seguit fins llavors.

L'actriu Natsuko Kobayashi interpreta Asuka. La resta del repartiment ho completa Akaji Maro (Kill Bill), Shinji Matsubayashi (Helldriver), Takamasa Suga (Kamen Rider) i Kazuhiko Kanayama (Devilman).

'Birdsong' va obtenir la menció d'honor del jurat al festival Rizoma, per "la seva mirada europea cap a l'estètica japonesa que tant fascina, carregada de misteri, elegància i surrealisme on allò "kitsch" es fon amb la realitat en un conte sense igual".

Hendrik Willemyns debuta a la direcció amb aquesta pel·lícula on barreja animació amb imatge real per mostrar-nos el costat més fosc de la indústria de la música.  



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris