Tràiler oficial de 'Tigre Callejero'

L'adaptació al cinema del còmic de culte d'Ertito Montana ja té disponible el tràiler oficial. El cineasta Ivan Mulero escriu i dirigeix la pel·lícula.


The Kloscara Company ha publicat el tràiler oficial de 'Tigre Callejero', l'esperada adaptació al cinema del còmic de culte d'Ertito Montana.

Escrita i dirigida pel cineasta català Ivan Mulero, la pel·lícula és una cinta d'acció protagonitzada per un antiheroi urbà que, armat amb un bat de beisbol i un casc de moto, té la intenció de plantar cara al crim organitzat que impera a Ciutat Nam.



Ivan Mulero ha demostrat en diverses ocasions el seu talent per rodar escenes d'acció que impliquen cops de puny i puntades de peu. Un exemple va ser a 'Hoy me ha pasado algo muy bestia' i 'Orion', totes dues amb un acabat que llueix molt bé tot i tractar-se de produccions de baix pressupost.

L'actor Òscar Fernández interpreta el 'Tigre Callejero'. La resta del repartiment es compon d'Albert Sirvent (Jusk), Ricardo Cerezo (Bork), Anaïs Valley (Mia), Jordi Reverte (Cabeza Huevo), Sara Leal (Paloma Negra) i Natasha Duran (Lajenny). A més de tots ells, a 'Tigre Callejero' també hi haurà cameos de famosos en petits papers, com el mateix creador del còmic original, Ertito Montana.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris