Una monja maleïda a la pel·lícula boliviana 'The Shades'

Coneguda a Bolívia com a Ombres Maleïdes, va ser estrenada en cinemes del seu país el 14 de gener. És una coproducció internacional dirigida per Rodrigo Mattos i Jeff Sun.


La pel·lícula de terror Ombres Maleïdes de Rodrigo Mattos va ser estrenada a sales de cinema de Bolívia el 14 de gener passat. Una setmana abans, el dia 7 de gener, ho va fer a plataformes digitals.

Coneguda internacionalment com 'The Shades', és un film de terror religiós amb una casa amb passat tèrbol i una monja maleïda. El tràiler oficial promet moments d'esglais i por, que ens recorden pel·lícules com 'La Monja' o 'The Queen of Black Magic'.

'Sombras Malditas' ha estat escrita i dirigida per Rodrigo Mattos al costat de Jeff Sun. Situada als anys 90', tracta sobre dos ecòlegs nord-americans que viatgen a un poble remot d'Amèrica del Sud per investigar què sembla un deteriorament antinatural del medi ambient. Aviat descobreixen que la causa és una terrible maledicció que ha estat rondant les terres durant segles.

La pel·lícula és una coproducció entre els Estats Units i Bolívia, per part de l'empresa Antagonist Pictures en associació amb Llajwa Films i Solitary Creatures. Va ser rodada a l'Angostura (Bolívia).

Aquesta coproducció acull un repartiment internacional. Ho encapçala el mateix Rodrigo Mattos, acompanyat per Nicole Alexandra Lvova, Sarah Hess, Andrea Camponovo i Alejandra Lanza.  



Font: Cine de género

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris