El dimoni es mostra a les primeres imatges de 'The Possessed'

És una pel·lícula australiana d'exorcismes dirigida per Chris Sun i protagonitzada per John Jarrat. Terrorífiques primeres imatges, i nou pòster.


Fa uns dies vàrem compartir amb vosaltres un sinistre primer pòster de 'The Possessed', la pel·lícula d'exorcismes australiana escrita i dirigida per Chris Sun (Charlie's Farm, Boar) i que protagonitza John Jarratt, el malvat de 'Wolf Creek'.

A través de BD hem vist les primeres imatges, les quals són un exemple darrere de les càmeres del treball de maquillatge i efectes especials de la pel·lícula, així com interpretatiu.







Paral·lelament, també ha estat desvetllat un segon pòster de la pel·lícula:



'The Possessed' és una pel·lícula de terror sobrenatural protagonitzada per un exorcista (John Jarratt) anomenat Jacob Chandler. Al costat del seu nebot Liam (Lincoln Lewis), durant anys s'han dedicat a purificar els cossos de persones posseïdes pel dimoni, però ara ha canviat alguna cosa i les possessions han augmentat desmesuradament.

Quan Jacob coneix la nova núvia de Liam, Atalie Carlisle (Lauren Grimson), ell reconeix una cosa fosca en la seva mirada: ella també pot veure els condemnats. Jacob no va esperar mai conèixer ningú més com ell, ni va anticipar necessitar la seva ajuda. Un dia, quan el convoquen a una finca amb un passat tràgic, Jacob ha de recórrer a tota la seva experiència i els poders inexperts d'Atalie per descobrir les capes d'engany demoníac que s'amaguen a aquella casa. La mort és aquí i farà qualsevol cosa per ser lliure.

A més dels actors esmentats, el repartiment es completa amb un elenc també australià, com ara John Jaratt, Lincoln Lewis, Angie Kent, Lauren Grimson, Melissa Tkautz, i Jade Kevin Foster.

'The Possessed' començarà el seu recorregut per festivals el juliol del 2021.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris