La comedia de terror 'Don't Fuck in the Woods 2' està feta

Don't Fuck in the Woods va ser una de les 50 pel·lícules de terror més populars a IMDB del 2016. Wild Eye Releasing distribueix la seqüela.


La productora Concept Media confirma que Don't Fuck in the Woods 2 està acabada i pendent de ser distribuïda. Wild Eye Releasing s'encarregarà de fer-ho en digital i DVD, però per ara només al mercat anglosaxó. No s'han confirmat les dates ni les característiques de l'edició en format físic.

Amb aquest anunci, també s'ha compartit una imatge desagradable de la pel·lícula que denota el potencial pel que fa a maquillatges i efectes especials.

Don't Fuck in the Woods 2 és una seqüela directa del títol de terror del 2016 que tan bé va funcionar entre els fans del gènere. Aquesta saga, produïda per Concept Media Films, es caracteritza per utilitzar en clau satírica els clixés del gènere slasher amb molt d'humor i enginy, també explotant la sexualitat, i n'és una prova el títol, un picaresc homenatge amb un joc de paraules al clàssic Don't Go in the Woods.

Tot i que Don't Fuck in the Woods no ha estat distribuïda a Espanya, la pel·lícula va aconseguir posicionar-se com una de les 50 pel·lícules de terror més populars a IMDB del 2016, a causa del seu alt percentatge de pirateria. Aquesta popularitat li va obrir la porta a la seqüela.

I de la mateixa manera que l'anterior, Don't Fuck in the Woods 2 ha estat dirigida per Shawn Burkett i escrita per ell mateix juntament amb Cheyenne Gordon. Els actors i actrius Brittany Mason, Kaylee Williams, Mark Justice, Brandy Mason, Kayla Elizabeth, Jason Crowe, Ashe Parker, Kenzie Phillips i Cheyenne Gordon protagonitzen la pel·lícula.

La pel·lícula parteix de l'única supervivent de Don't Fuck in the Woods, que es troba caminant pel bosc a la recerca d'ajuda. L'acaba descobrint en un campament d'estiu, però els monitors estan ocupats fent renovacions per preparar-se per a la nova temporada. Aviat cau la nit i una vegada més la roba i els cossos cauen a terra. Les criatures estan de tornada. I tenen alguns nous secrets per revelar...



Paral·lelament a la producció de Don't Fuck in the Woods 2, Concept Media ha elaborat un documental sobre la saga titulat What Happens in the Woods.

Font: Concept Media, HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris