Neil Marshall planeja una trilogia de 'Dog Soldiers'

El director de The Descent tornarà al cinema de terror amb The Lair, pel·lícula que rodarà la primavera del 2021. Malgrat això, Neil Marshall somia amb una trilogia de Dog Soldiers.


Ahir va ser estrenada als Estats Units i Itàlia 'The Reckoning', la nova pel·lícula de Neil Marshall que es va poder veure al Festival de Sitges 2020.

Els plans de futur del director anglès preveuen tornar al cine de terror amb 'The Lair', pel·lícula en què ja està treballant i que preveu començar a rodar els mesos vinents. Tot i això, té entre cella i cella recuperar la seva primera pel·lícula, 'Dog Soldiers', i fer una trilogia.

Així ho ha admès en una entrevista a BD. Diu "Dog Soldiers sempre va tenir la intenció de ser una trilogia" [...] "Des de llavors els drets per fer-la han estat lligats, però ara hi ha la possibilitat de fer un Dog Soldiers 2, finalment."

Ja veurem com acabarà tot això. El que és clar és que Marshall ha llençat l'ham entre possibles inversors en la producció de 'Dog Soldiers 2', i també ha mobilitzat els fans de la pel·lícula perquè pressionin. Sigui com sigui, la propera pel·lícula de Neil Marshall serà 'The Lair'. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris