'The Lair' de Neil Marshall serà una pel·lícula amb monstres

El director de Dog Soldiers i The Descent ha expressat el desig de tornar al món de criatures. The Lair començarà a rodar-se al maig.


Neil Marshall començarà a rodar The Lair al maig. Suposarà el seu retorn definitiu al cinema de terror després de la recent The Reckoning, pel·lícula sobre caça de bruixes que va ser estrenada als Estats Units fa uns dies.

Fins ara se sabia poc sobre The Lair, però ahir, a través de BD, el director va donar més detalls sobre la producció. Destaca la intenció de Marshall de tornar al món de les criatures, al terror sobrenatural, i de fet, The Lair serà una monster movie segons el director.

"The Reckoning va ser sens dubte una tornada al terror, així i tot vaig mostrar cert grau de moderació. Amb l'excepció d'una escena de roda de carro. Així que volia tornar i fer una pel·lícula de criatures, volia fer alguns monstres i simplement combinar elements de Dog Soldiers, Aliens, Predator i coses així".

Ara com ara el projecte està a la recerca de finançament per realitzar-lo. En tot cas, la pel·lícula inicia el rodatge al maig, i el director adverteix el públic "És una pel·lícula de monstres amb acció, explosions, sang i budells".

L'actriu Charlotte Kirk protagonitzarà The Lair, la mateixa que protagonitza The Reckoning.

La història se centra en un pilot de la Royal Air Force que aconsegueix escapar d'un aterridor búnquer a l'Afganistan, un búnquer que conté armes biològiques fetes per l'home. El que no sap és que en el seu retorn a la base militar porta al seu cos les criatures.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris