Horrorland abandona Cercs, i perilla la seva continuïtat

L'organització del parc denuncia la manca d'ajuts i facilitats per part de les institucions en temps de pandèmia


Horrorland posa punt final a la seva estada a Cercs (Catalunya). El que és considerat el millor Scream Park d'Europa acaba així la seva estada a la localitat del Berguedà a causa de la debilitat econòmica provocada per la pandèmia. La continuïtat del projecte també perilla, i per això Horrorland ha demanat ajuda a les administracions competents.

L'octubre del 2018 Horrorland va obrir les portes amb totes les entrades venudes. El 2019 el parc va ampliar la seva oferta, aforament i dies d'obertura. Les dues edicions han acumulat més de 40.000 visitants i ha generat 170 llocs de treball, així com un fort impacte econòmic i turístic al Berguedà.

El 2020 Horrorland no va poder obrir les portes malgrat haver venut el 100% de les entrades. L'afectació al sector per les mesures preses pel PROCICAT per frenar l'avenç de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, van obligar l'organització a suspendre la tercera edició pocs dies després d'iniciar-la. En aquell moment Horrorland ja havia fet una gran inversió per adaptar les instal·lacions a les noves normatives i a més va tornar el preu de les entrades als visitants.

Segons comenta l'organització, aquesta situació va deixar el complex a la corda fluixa, per la qual cosa van recórrer a l'Agència del Desenvolupament del Berguedà, que és qui gestiona el lloguer de les naus i instal·lacions del parc, per posar de manifest la feblesa del projecte. Diuen a més:

Durant mesos hem intentat establir negociacions, però aquestes han estat insuficients i els organitzadors d'Horrorland han vist obligats a finalitzar la seva estada a Cercs.


Font: Nota de premsa  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris