'Muertas Vivas': Sandra Arriagada debuta amb un apocalipsis zombi

Sandra Arriagada al set de rodatge

Segons la directora xilena, Muertas Vivas és una comèdia de terror que fa sàtira del món de la publicitat.


Segons la directora xilena, Muertas Vivas és una comèdia de terror que fa sàtira del món de la publicitat.

La cineasta xilena Sandra Arriagada debuta al llargmetratge amb Muertas Vivas, una comèdia de terror que fa pocs dies va acabar el rodatge. Ella escriu i dirigeix, i també produeix al costat de Lucio A. Rojas (Trauma).

A través de ScreenAnarchy hem conegut més de prop la producció. Es tracta de la primera pel·lícula d'una trilogia que completarà Más Sabe Diabla (que serà rodada l'octubre 2021) i Matria, que comptarà amb l'actriu catalana Itziar Castro.

Sandra Arriagada descriu així l'argument de Muertas Vivas:

'Muertas Vivas' és una comèdia splatter que riu del món de la publicitat, explicant la història de tres belles models que, mentre filmaven un anunci publicitari molt ingenu de tovallons, en sortir de l'estudi descobreixen que el món ha desfermat una apocalipsi zombi i bé, no queda res més que treure's els talons, colpejar caps podrits i córrer per [salvar] les seves vides.

La pel·lícula està protagonitzada per Clara Kovacic (Abrakadabra, La Parte Oscura). El completa Benjamí Castell, Belén Mora, Tutú Vidaurre, Camil·la Recabarren, Koke Santa Ana, i Yashira Somoza..

El rodatge s'ha realitzat a Santiago de Xile durant unes tres setmanes, comptant amb totes les mesures de seguretat anti-Covid. Segons Lucio A. Rojas, la pel·lícula preveu ser estrenada a principis de 2022.

Més enllà de Muertas Vivas, Sandra Arriagada i Lucio A. Rojas ja van treballar junts a APPS, antologia de curts de terror que tenen el punt en comú una aplicació de mòbil. La pel·lícula va ser presentada al Sitges Coming Soon 2020. Tots dos van dirigir una història al costat dels cineastes José Miguel Zúñiga (Contra el Dimoni) i Camilo León.

D'altra banda, Lucio A. Rojas va presentar fa unes setmanes el seu nou llargmetratge com a director, Malebolgia.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris