Alberto Sánchez, el "Caníbal de Las Ventas", es va menjar a la seva mare

 

Alberto Sánchez, el "Caníbal de Las Ventas", s'enfronta a 15 anys i 5 mesos de presó pels delictes d'homicidi i profanació de cadàvers.


En 2019 va ser detingut Alberto Sánchez (28), un jove de les Vendes (Madrid) acusat de matar, esquarterar i menjar-se parts del cos de la seva mare. El jove està vivint el judici pel seu crim, i en la jornada d'ahir van poder sentir-se el testimoni de 5 policies nacionals.

Per ara se sabia que el "Caníbal de les Vendes" va trossejar a la seva mare amb una serra i després es va menjar trossos del seu cos cuinats i crus, a més d'alimentar el seu gos Koke. El testimoni dels policies ha portat el cas a un pas més enllà.



"Si, la meva mare és aquí dins, morta"


El crim va ser comès el 21 de febrer de 2019, quan Alberto tenia vint-i-sis anys. Solitud, amiga de la víctima, va denunciar la desaparició de la víctima a la Policia després d'un mes sense veure-la ni parlar amb ella per telèfon.

La denúncia va informar el cos de Policia que la víctima vivia amb el seu fill, que podria tenir algun problema mental. La veritat és que el fill tenia una ordre d'allunyament de la seva mare per maltractaments.

Després de la denúncia la Policia es va dirigir al domicili de la desapareguda, situat al carrer Francesc Navacerrada nombre 50, a barri de les Vendes (Madrid). Quan van arribar allà Alberto els va obrir la porta i va confessar el crim: "Si, la meva mare és aquí dins, morta".

Alberto Sánchez va ser detingut, i durant el seu trasllat a comissaria va mostrar tranquil·litat absoluta i sense penediment.

L'assassinat es va cometre per asfíxia segons el metge forense. El motiu va ser una discussió. Segons 20 Minuts, l'assassí va traslladar el cos al seu dormitori i amb una serra i dos ganivets de cuina va trossejar el cadàver "per fer desaparèixer el cos".

Alberto Sánchez va ser menjant a la seva mare durant vint-i-vuit dies.



La Casa dels Horrors


Segons els policies, Alberto Sánchez va guardar en recipients de plàstic trossos de carn de la seva mare per a més tard ser cuinats. Els guardava en diferents llocs de la casa, mentre que el cap de la víctima romania damunt del llit de dormitori principal.

Un altre agent ha precisat que al lavabo van ser trobats un ganivet i restes de massa corporal, així com objectes que semblaven costelles a la cuina. Allà també va ser trobat un tros de carn que, segons el forense, podria tractar-se de la cuixa de la víctima.

Alberto Sánchez, el "Caníbal de les Vendes", s'enfronta a quinze anys i cinc mesos de presó pels delictes d'homicidi i profanació de cadàvers. A més, se li reclama que indemnitzi el seu germà amb 90.000 euros.

Font: ElCaso

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris