En marxa 'Saw X', mentre esperem l'estrena de 'Spiral: Saw' el 21 de maig

El 21 de maig s'estrena a cinemes de l'estat espanyol la pel·lícula Spiral: Saw, dirigida per Darren Lynn Bousman i protagonitzada per Chris Rock i Samuel L. Jackson.


El 21 de maig s'estrena a cinemes Spiral: Saw, la nova pel·lícula de la franquícia Saw que ha dirigit Darren Lynn Bousman. Mentre esperem l'estrena, es confirma que hi haurà una desena entrega de la saga.

Doncs sí, hi ha Jigsaw per a estona. La productora Twisted Pictures creadora de totes les pel·lícules de la saga, produirà una nova pel·lícula de Saw, la dècima, que al principi es titularà Saw X. Així ho ha confirmat Production Weekly, constant la producció com "en desenvolupament actiu".

James Wan seria un dels productors de la mateixa manera que ho ha estat a les anteriors. Recordem que Wan va debutar com a director a Saw el 2004.

En tot cas haurem d'esperar a veure Spiral: Saw per saber cap a on es pot dirigir l'argument de Saw X. Les primeres opinions de Spiral: From the book of Saw (títol original) arribaran el 14 de maig quan la pel·lícula s'estreni a cinemes dels Estats Units. Sigui com sigui, els jocs macabres de Jigsaw no s'han acabat (afortunadament).  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris