'False Positive' d'A24 rep una duríssima qualificació per contingut sagnant i sexual

La productora de pel·lícules com Hereditary i Midsommar estrena el 25 de juny a Hulu la seva nova pel·lícula de terror.


La nova pel·lícula de la productora A24 es titula False Positive, i està protagonitzada per Ilana Glazer, Pierce Brosnan, Justin Theroux, Sophia Bush, i Josh Hamilton. A24 és l'empresa creadora de pel·lícules com HereditaryMidsommar i El Far.

False Positive serà estrenada a Hulu el 25 de juny.

Com és habitual abans de qualsevol estrena cinematogràfica als Estats Units, la MPAA n'ha revisat el contingut i ha dictaminat la seva opinió i restricció per edats. Ha estat molt dura, i cataloga False Positive amb una "R" per "Imatges pertorbadores / sagnants, contingut sexual, nuesa gràfica i llenguatge."

Ilana Glazer, a més de protagonitzar la pel·lícula, també ha escrit el guió amb John Lee. Llegeix l'encarregat de dirigir-la.

SINOPSI: Després de mesos d'intentar i no quedar embarassada, Lucy (Glazer) i Adrian (Theroux) finalment troben el doctor en fertilitat dels seus somnis (Brosnan). Però després de quedar embarassada d'una nena sana, Lucy nota una mica sinistre a través del lluent encant del doctor. Així que es proposa descobrir la veritat inquietant sobre ell i la seva pròpia "història del naixement".

Són evidents les semblances argumentals a La Semilla del Diablo, veurem fins a quin punt.

Ilana Glazer i John Lee també produeixen False Positive, al costat de Jonathan Wang, i Allison Rose Carter.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris