'Maniac Driver' de Kurando Mitsutake serà estrenada a festivals molt aviat

És la nova pel·lícula del director de Gun Woman i Karate Kill!, centrada en gènere de terror i sobre un assassí en sèrie. Protagonitzada per Tomoki Kimura.


Kurando Mitsutake ha anunciat a través de Facebook que la seva nova pel·lícula Maniac Driver està gairebé llesta per ser mostrada a festivals de cinema aquest 2021.



El director de títols com Karate Kill! i Gun Woman, torna aquest 2021 amb una pel·lícula de terror sobre un assassí en sèrie interpretat per l'actor japonès Tomoki Kimura. Poc més se sap sobre la pel·lícula tant en argument com en repartiment d'actors.

Tot i això, el compositor de Maniac Driver, Kawaguchi Kawaguchi, va fer fa uns mesos una entrevista al portal Metall Mutha's plus i va comentar la seva feina a la pel·lícula. Va dir:

El director [Kurando Mitsutake] em va fer un CD de "la meva millor banda sonora". Després d'escoltar-la, em vaig adonar que la direcció és cap a l'horror i l'acció dels anys seixanta. Fem homenatge a Goblin, Morrissey, Liz Ortho Rani, Maurizio D'Angers, Bruno Nikolai, etc.

Font: Facebook

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris