Paris Hilton i Pamela Anderson protagonitzen '18 & Over'

Tots dos mites eròtics s'uneixen a Ashley Benson i Sky Ferreira en aquest slasher rodat i contextualitzat en temps de pandèmia.


Efectivament, la pel·lícula es contextualitza en temps de Covid-19, amb una història escrita per Diomedes Raul Bermudez i Jimmy Giannopoulos, els mateixos que van crear The Birthday Cake (2021). Giannopoulos també exerceix com a director, i descriu així 18 & Over:

Després de decidir rodar aquesta pel·lícula enmig de la pandèmia, volíem fer alguna cosa que fos divertida, però que seguís sent aterridora per al públic durant aquests temps difícils. Una pel·lícula rellevant per als problemes actuals d'una pandèmia global, reality shows, aïllament, Only Fans i obsessió.

I per si el sexappeal no fos suficient, a Paris Hilton i Pamela Anderson cal sumar la presència d'Ashley Benson (Spring Breakers) i Sky Ferreira (The Green Inferno). Però també hi ha homes al repartiment: Luis Guzman (Boogie Nights), Jon Foster, Jake Weary, Winnie Harlow i Duke Nicholson.

18 & Over va acabar el rodatge fa uns mesos i treballa en el procés de postproducció.

El compositor de Cazafantasmas (2016) i Fast & Furious 8, G Eazy, ha compost la música de la pel·lícula.

Hercules Films ha finançat la producció, i Rhea Films l'ha rodada. Endeavor Content posseeix els drets de venda internacional. Per ara no hi ha teaser tràiler.


(Barb Wire)


Pamela Anderson (1967) va ser un mite eròtic dels anys noranta gràcies a la seva participació a Los Vigilantes de la Playa. Una sex-symbol nord-americana apadrinada per PlayBoy que va arribar a protagonitzar diverses pel·lícules, especialment thrillers eròtics com Barb Wire (1995) i Alma al desnudo (1995). També se la va poder veure en comèdies com Scooby Doo (2002) i Scary Movie 3 (2003), o en pel·lícules de terror barates com Paranormal Captivity (2012).


(La Casa de Cera)


Paris Hilton (1981) és cantant, actriu, model, escriptora i celebritat. És filla Richard Hilton i Kathy Hilton, de qui ha heretat l'imperi empresarial Hilton. Diversos escàndols han marcat la seva vida, entre ells una pel·lícula porno casolana protagonitzada per Paris Hilton. Més enllà d'això, al cinema de terror s'ha deixat veure alguna vegada, i amb dues grans pel·lícules! Paris Hilton mor a La Casa de Cera (2005) després de practicar sexe i acaba desfigurada a Repo! De Genetic Opera (2008), dues presències amb un to irònic amb la seva vida molt interessant.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris