Scout Taylor-Compton (Halloween) protagonitza el slasher SCREAM BLOODY MURDER

Scream Bloody Murder comença a rodar-se el maig de 2021. Segons el director Shawn C. Phillips la pel·lícula té com a referents slashers dels noranta com Scream.


Al maig de 2021 comença el rodatge de la pel·lícula de terror Scream Bloody Murder, un slasher que pretén emular els que es van realitzar en els anys noranta, tenint com a referents Scream i Sé el que vau fer l'últim estiu.

És una coproducció entre Safier Entertainment, PhilaDreams Films i Cult Cinema LLC, tenint com a productors a Jared Safier i Thomas Walton. Tots dos han produït la pel·lícula de terror Room 9 (que té prevista l'estrena aquest any) protagonitzada per Scout Taylor-Compton, la mateixa actriu que protagonitza Scream Bloody Murder.

Recordem que Scout Taylor-Compton interpreta Laurie Strode a Halloween i Halloween 2 de Rob Zombie.

El repartiment el completa Robert Lasardo, James Duval, Vernon Wells, Kelly Reiter, Michael McGlynn, Xander Goldman i Lauren Francesca.

Shawn C. Phillips (Girls Gone Dead) dirigeix ​​Scream Bloody Murder partint d'un guió escrit per Will Collazo Jr., i comenta el següent sobre la pel·lícula:

Serà una carta d'amor a les pel·lícules de terror dels 90 a l'estil de 'Scream' i 'Sé el que vau fer l'últim estiu'. La pel·lícula també tindrà elements de pel·lícules com 'Mean Girls' i 'Revenge of the Nerds'. Així que també tindrà una mica d'humor.

Segons llegim en IMDB, la pel·lícula la protagonitzen les germanes de la germanor, que perseguides per un assassí desconegut a la nit de Halloween decideixen unir-se per derrotar el seu malvat perseguidor.  


Font: HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris