TetroVideo edita en DVD la trilogia de la mort de Kiyotaka Tsurisaki

TetroVideo llança al mercat al maig "Kiyotaka Tsurisaki Shockumentary Collection", que inclou les pel·lícules de terror gore extrem Orozco - The Embalmer (2001), Junk Films (2007) i The Wasteland (2014).



La distribuïdora italiana de cinema de terror extrem TetroVideo llança al mercat al maig "Kiyotaka Tsurisaki Shockumentary Collection". Ho farà amb dues edicions diferents, que inclouen les pel·lícules Orozco - The Embalmer (2001), Junk Films (2007) i The Wasteland (2014).

Estarà disponible la "Limited Edition Box Set" limitada a 170 unitats, i la "Golden Edition" limitada a només 30 unitats numerades. Només en DVD premsat.

Les reserves es podran fer a partir del 30 d'abril a la web oficial de la distribuïdora. En maig 2021 sortida a la venda, encara sense data concreta.



“Limited Edition Box Set”


3-DVD Box Set + Slipcase (170 còpies)



“Golden Edition”


3-DVD Box Set + Gold Slipcase + Gold Card (30 còpies numerades)



  • Orozco - The Embalmer: Escrit i dirigit per Kiyotaka Tsurisaki, qui s'ha fet conegut per fotografiar cadàvers, es tracta d'un documental sobre l'embalsamador colombià anomenat Froilan Orozco Duarte, que mostra el seu ombrívol treball en una de les parts més pobres i perilloses de Colòmbia, a Bogotà.


  • Junk Films és una col·lecció de documentals curts que reflexionen sobre el significat de la vida i la mort mitjançant l'ús d'imatges impactants. En Junk Films, Kiyotaka Tsurisaki se centra en el tema de la guerra per oferir una mirada sorprenent a les seqüeles del combat i a les moltes formes de mort (desastres, inanició, accidents tràgics) per destacar la fragilitat de la vida humana.


  • The Wasteland és una mirada al món que ens envolta, a les seqüeles de la guerra, la religió i altres facetes malignes que ajuden en la destrucció de la Terra. Per crear l'ambient per a  the Wasteland, Kiyotaka Tsurisaki s'uneix a la banda japonesa de doom metal Corrupted.



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris