'The Black Phone' de Scott Derrickson s'estrena el maig de 2022

La pel·lícula adapta una història curta de terror de Joe Hill, fill de Stephen King


Blumhouse i Universal distribueixen aquesta producció que preveu ser estrenada en cinemes el 28 de maig de 2022, just d'aquí a tretze mesos.

Qui va protagonitzar Sinister, Ethan Hawke, protagonitza també The Black Phone. James Ransone (Sinister, It: Capítol 2) l'acompanya al costat de Jeremy Davies (Hannibal), Mason Thames i Madeleine McGraw.

The Black Phone és una adaptació al cinema d'una història curta escrita per Joe Hill, el fill de Stephen King. El guió ha estat escrit per C. Robert Cargill costat de Derrickson, el mateix equip de Sinister, Doctor Estrany i la futura Bermuda, i és descrit així:

Finney Shaw, un tímid, però intel·ligent nen de tretze anys, és segrestat per un sàdic assassí i tancat en un soterrani insonoritzat on els crits són de poca utilitat. Quan un telèfon desconnectat en la paret comença a sonar, Finney descobreix que pot escoltar les veus de les víctimes anteriors de l'assassí. I estan decidits a assegurar-se que el que els va passar a ells no li passi a Finney.


Crooked Highway Productions produeix The Black Phone. Derrickson, Cargill i Jason Blum són els productors de la pel·lícula, mentre que Joe Hill consta com a productor executiu.

The Black Phone ("El Telèfon Negre") és un conte escrit per Joe Hill. Es va publicar per primera vegada al número 39 de The Third Alternative el 2004, i després es va incloure en la col·lecció de 2005 de Hill, 20th Century Ghosts.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris