Tràiler de ''Al Tercer Dia', el terrorífic nou treball de Daniel de la Vega

Black Mandala ha adquirit els drets de vendes internacionals de la pel·lícula. Ja disponible el tràiler i pòster d'On the 3rd Day.


El director argentí Daniel de la Vega (Punt Mort) ha dirigit una nova pel·lícula de terror, titulada Al tercer dia (On the 3rd Day). Es tracta d'una producció de Del Toro Films i està protagonitzada per talents argentins distingits.

L'agència de vendes especialitzada en gènere de terror Black Mandala ha adquirit la pel·lícula per buscar-li una sortida comercial i que així es pugui arribar a veure al màxim nombre de països possible. No obstant això, Al tercer dia va ser estrenada a Argentina el 4 de febrer de 2021.

El guió ha estat escrit per Alberto Fasce i Gonzalo Ventura, i tracta sobre una mare que farà l'impossible per trobar el seu fill, encara que li costi passar pel mateix infern. Concretament:

Cecília i el seu fill emprenen un viatge. Al tercer dia, se la troba vagant sola, sense recordar el que va passar durant aquest temps. Busca desesperadament el seu fill i es veu embolicada amb una caça brutal, duta a terme per un fanàtic religiós, a qui s'enfronta. Per ella, és un boig. Per ell, Cecília és l'enemic.


En paraules de Daniel de la Vega: "És una història aterridora que creix tant en suspens com en fortes emocions en tot moment... provocant que la veritat de la pel·lícula es reveli en un clímax absolutament inesperat, un clímax que serà com una daga al cor de cada espectador".

Afegeix també: "Crec que Al 3er Dia reuneix alguns elements comuns, típics de gènere, però combinats d'una manera com no s'han combinat abans. [...] És una pel·lícula clarament de gènere, però que s'acaba de desvetllar a l'últim acte. Perquè les pistes estan disseminades al llarg del film, però el trencaclosques s'arma només al final."

El repartiment de la pel·lícula ho integren Moro Anghileri, Gerardo Romà, Lautaro Delgado Tymruk, Osvaldo Santoro i Diego Cremonesi.  




Fuente: gpsaudiovisual

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris