Tràiler del neo-giallo 'Girl With a Straight Razor', terror psicològic d'"explotació elevada"

Chris Alexander (Necropolis: Legion) escriu i dirigeix ​​aquesta producció de baix pressupost protagonitzada per Ali Chappell i Thea Munster.


Fa uns mesos us presentem Girl With a Straight Razor, una pel·lícula de terror psicològic descrita pel seu director com "explotació elevada". Avui el seu tràiler oficial ja està disponible.

És una coproducció entre Darkside Releasing i Moleman Entertainment, i partint d'un baix pressupost han donat el lideratge del projecte a Chris Alexander (Necropolis: Legion) perquè produeixi, escriviu i dirigeixi la pel·lícula. També compon la banda sonora.

Chris Alexander considera Girl With a Straight Razor com "una pel·lícula d'explotació elevada", i de la mateixa manera que en les seves anteriors pel·lícules com són Blood for Irina, Queen of Blood, Space Vampire i Female Werewolf, l'argument centra la seva atenció en un personatge femení. En aquesta ocasió hi ha una clara referència al giallo italià. Descriu així la història:

Un cop més, em centro en una protagonista femenina mig humana mig monstre, que està atrapada en una mena de realitat aïllada i que troba la salvació a través de la violència. I l'aïllament va ser real, ja que la imatge es va prendre durant la pandèmia amb un elenc i un equip mínims. La intimitat del rodatge va contribuir a la textura de la pel·lícula.

Les protagonistes del film són les atractives Ali Chappell i Thea Munster, ambdues presents a Necropolis: Legion.

Tràiler oficial de Girl With a Straight Razor



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris