Vídeos pertorbadors a 'Dark Web: Descent into Hell' de Diego Savignano [Tràiler]

El segell especialitzat en cinema de terror Black Mandala ha fet públic el pòster i tràiler de la nova pel·lícula del cineasta argentí Diego Savignano.


Black Mandala ha presentat el pòster i tràiler de Dark Web: Descent into Hell, pel·lícula de terror escrita i dirigida per Diego Savignano (El Naixement del Mal) en col·laboració amb el guió amb Nicolás Onetti (Abrakadabra). Vuit històries que acaben unificades i que inclouen alienígenes, gossos mutants, experiments, conspiracions policials, etc., tot dins aquest món ocult a la xarxa on la cara més fosca de la humanitat campa lliurement.

Presentada com una barreja d'un episodi de Black Mirror amb Assassinat a 8 mm de Joel Schumacher, Dark Web: Descent into Hell la protagonitza un noi que s'endinsa a la Dark Web a la recerca de vídeos pertorbadors, fins que a poc a poc la situació comença a enfosquir-se en un viatge sense retorn.



És una producció argentina protagonitzada per Lucas Sarquiz, Jimena Frontera, Clara Kovacic, Chucho Fernández, James Wright, Laura Gaffuri, Nadia Ozan, Germán Baudino i Pablo Vilela.

No passa desapercebut la semblança argumental amb una altra pel·lícula del 2020 titulada XXX: Dark Web, una antologia de curts de terror extrem llançat per TetroVideo.

Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris