Black Mandala adquireix la comèdia sci-fi CREATURES de Tony Jopia

 

"Una barreja entre Gremlins, Kill BillZombies Party"


Farà prop d'un any que us parlem per última vegada de Creatures, una comèdia scify i terror anglesa dirigida per Tony Jopia (Crying Wolf). Ara hem sabut que l'agència de vendes especialitzada en terror Black Mandala ha adquirit la pel·lícula per donar-li sortida comercial al mercat internacional.

A més de presentar el pòster i tràiler oficial, Black Mandala també ha descrit l'argument de la pel·lícula:

Una classe d'estudiants d'astronomia i el seu intrèpid professor, el Dr. Serling, obtenen més del que esperaven en el seu últim viatge de camp quan presencien l'aterratge forçós d'una nau espacial extraterrestre al camp anglès.

Investigant les restes, els estudiants i el Dr. Serling troben a un petit alienígena pelut anomenat Mumpy. ¡El seu entusiasme per aquesta trobada proper aviat es converteix en horror quan s'assabenten que Mumpy està sent blanc d'extermini per un grup de criatura assedegada de sang de l'espai exterior!

Aïllats per l'avanç de l'exèrcit de criatures i amb totes les comunicacions bloquejades, els estudiants, Serling i Mumpy troben refugi a la casa de camp d'un major retirat de l'exèrcit. Al reunir la col·lecció d'armes antigues del major, els nostres herois s'oposen als monstres alienígenes.

Superats en nombre, en armes i sense munició, ¿podran els nostres herois sobreviure a la nit? O seran el plat principal del sagnant banquet de la criatura?



Aquest argument parteix d'un guió escrit a sis mans per Andrew Fawn, Stu Jopia i Tony Jopia.

El repartiment de Creautres els integra Jo Hart, Crist Fernández, Chris Kyriacou, Steve Aaron-Sipple, Rina Saito, Joe Gallina, Jack Frank, Andrew Greaves, Zulekha Chaka, Derek Frood, HEPHZIBAH Roe, Sarah Frances i Romain Barbey.

També destacable és la col·laboració en el camp dels efectes especials de l'estudi Stitches and Glue, partícips en pel·lícules i sèries com Cristal Oscuro: La era de la resistencia de Netflix.

La pel·lícula va ser rodada el febrer de 2020 a Oxfordshire, Regne Unit.  





Font: Nota de Premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris