El Festival de Sitges presenta la tercera edició del Fantastic 7

En el marc del Marché du Film - Festival de Cannes, el Fantastic 7 presentarà set produccions cinematogràfiques apadrinades per set festivals de tot el món, afavorint així la seva producció i distribució final.


El Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, juntament amb el partenariat del Marché du Film - Festival de Cannes i el responsable de relacions internacionals de l'INCAA Bernardo Bergeret, presenten la tercera edició del Fantastic 7, un programa que avança les properes produccions dins de la indústria del gènere mundial, afavorint la connexió d'aquests títols amb representants de la distribució i la producció internacional.

La tercera edició del Fantastic 7 se celebrarà el diumenge 11 de juliol en el marc del Marché du Film - Festival de Cannes, en format en línia i presencial simultàniament. Estarà apadrinat per la directora Mary Harron, responsable de l'adaptació al cinema d'American Psycho. La incorporació de Harron també respon a la missió de visibilitzar el paper de la dona cineasta al cinema fantàstic a través del programa WomanInFan que desenvolupa el Festival de Sitges.

Com a novetat respecte a les anteriors edicions, el Fantastic 7 ha incorporat la presència del Festival Internacional de Nova Zelanda, per la qual cosa ha estat aconseguit que aquest esdeveniment es tracti de la primera mostra mundial del cinema de gènere fantàstic de tots els continents.

Aquesta iniciativa serveix per exhibir set propostes presentades per set festivals de tot el món, que tenen en el gènere fantàstic un dels trets d'identitat dins de la programació. A més del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, els altres certàmens que formen part de l'esdeveniment són: Toronto International Film Festival, South by Southwest, New Zealand International Film Festival, Guadalajara International Film Festival, Caire Internatinonal Film Festival i el Bucheon International Film Festival (BIFAN).

Fantastic 7 té la voluntat de posar en comú projectes en diferents fases de producció o finalitzats amb inversors de tot el món, amb l'objectiu d'afavorir-ne la comercialització final.

Els set projectes cinematogràfics que seran presentats al Fantastic 7:  


Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya presenta:
    La pasajera, de Raúl Cerezo i Fernando González Gómez

Toronto International Film Festival presenta:
    Polaris, de Kirsten Carthew

South by Southwest presenta:
    Don’t Peek!, de Julian Terry

New Zealand International Film Festival presenta:
    The Rule of Jenny Pen, de James Ashcroft

Guadalajara International Film Festival presenta:
    Fiebre, de Elisa Eliash

Cairo International Film Festival presenta:
    The Legend of Zeinab and Noah, de Yousry Nasrallah

Bucheon International Film Festival presenta:
    Lay the Ghost, de YU Eunjeong


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris