Muere Robert Green Hall, director de LAID TO REST

Gairebé trenta anys de carrera com a especialista en maquillatge i efectes especials en pel·lícules de gènere fantàstic i terror. També, va ser el creador de la saga Laid to Rest.


Ens assabentem ara que Robert Green Hall va morir el 24 de maig per causes no revelades. Tenia 47 anys.

Molts el coneixen per ser el director de Laid to Rest (2009) i Chromeskull: Laid to Rest 2 (2011), totes dues pel·lícules disponibles a la plataforma Planet Horror. També és el director de Fear Clinic (2014), protagonitzada per Robert Englund i que al nostre país va ser editada en DVD pel segell Redrum. I cal no oblidar que va dirigir dos episodis de la sèrie Teen Wolf.

No obstant això, la seva carrera professional s'ha desenvolupat principalment en el camp del maquillatge i els efectes especials des de principis dels anys noranta fins a l'actualitat. Pel·lícules com Abiertio hasta el amanecer 3Warlock 3, les sèries Buffy Cazavampiros i Terminator: Les Cròniques de Sarah ConnorThe Burrowers, Quarantine, o Nadie Vive, no impressionarien tant sense el treball de Robert Green Hall.

L'actriu protagonista de Laid to Rest, Bobbi Sue Luther, era l'esposa de Robert Green Hall des de 2010.

Sentim molt aquesta defunció per què ningú hauria de morir tan jove. I cinematogràficament parlant, és sens dubte una gran pèrdua.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris