THE CONVENT (Run Phee): Tràiler Oficial de la pel·lícula de terror de Tailàndia

THE CONVENT (Run Phee): Tràiler Oficial de la pel·lícula de terror de Tailàndia.  


Run Phee és una pel·lícula de terror tailandesa que va ser estrenada en cinemes del seu país el 2015, seguint una ruta d'estrenes per països veïns com Taiwan, Cambodja, Vietnam i Singapur. Va ser una pel·lícula desapercebuda pel públic internacional, però recentment ha cridat l'atenció de tot el món a través d'un tràiler en anglès en el qual es poden veure esgarrifoses imatges.

El títol internacional és The Convent, i tracta sobre una dona jove que pot "olorar" fantasmes. Finalment acaba treballant amb un company de classe que va morir per així descobrir secrets ocults que preferirien romandre enterrats.

Escrita i dirigida per Wisit Sasanatieng, The Convent serà estrenada als Estats Units per ITN Distribution. El director també va dirigir una altra pel·lícula de terror anomenada Singsu (2018).

Però sens dubte, el més cridaner del tràiler és aquest rostre de la imatge ple d'ulls per tot arreu, que ens remet a alguna de les bogeries que dibuixa Junji Ito en els seus manga de terror. La imatge de por de veritat. Tràiler també, no us ho perdeu:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris