Tràiler de THE DEEP HOUSE, de Julien Maury i Alexandre Bustillo

És la nova pel·lícula de terror dels directors d'A l'InteriorLividThe Deep House ha estat rodada gran part d'ella sota l'aigua.


L'esperàvem amb ganes i aquí el tenim ja. Per fi ha estat llançat el primer tràiler de The Deep House, la nova pel·lícula de Julien Maury i Alexandre Bustillo, directors francesos de les brutals A l'InteriorLivid.

Es tracta d'una pel·lícula de terror aquàtic en què uns YouTubers se submergeixen en un llac remot per presenciar una casa a les profunditats. El que pensaven podria ser tema del moment a les seves xarxes, acabarà sent un infern per a ells quan entenen que aquesta casa va ser l'escenari de crims atroços.

La pel·lícula ha estat rodada gran part d'ella sota l'aigua. Els dos exploradors són James Jagger i Camille Rowe, qui interpreten Ben i Tina.

Radar Films produeix The Deep House, i Apollo Films la distribuirà en territori Francès. Es preveu l'estrena a França a finals de 2021.

Alexandre Bustillo i Julien Maury van presentar a Festival de Sitges 2020 el seu últim film, el slasher Kandisha (2020). Anteriorment es van aventurar a rodar als Estats Units Leatherface (2017). Les seves pel·lícules més aclamades van ser A l'Interior (2007), Livid (2011) i Among the Living (2014).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris