A Baroque House presenta THE SATANIC WORKS OF JASMINE amb Rebecca Vanguard [Tràiler]

És la nova pel·lícula d'A Baroque House, companyia especialitzada en cinema per a adults que explora la línia fràgil entre l'art i l'obscenitat.


A Baroque House ha presentat un nou llançament a Blu-ray titulat The Satanic Works of Jasmine, pel·lícula per a adults de tall experimental protagonitzada per l'actriu porno Rebecca Vanguard (Flesh Eater X).

La pel·lícula ja disposa del tràiler oficial i la reserva comença el 7 de setembre durant dues setmanes. Les primeres 75 reserves tindran un obsequi de pòster 11x17 signat.

Sam Hel (Sadistic Pleasures) és el director de la pel·lícula, amb un metratge de 28 minuts. Un cop més, l'autolesió, el dolor i el plaer queden barrejats en un contingut de sexe explícit i gore que explora la línia fràgil entre l'art i l'obscenitat. Aquest és el particular segell de la companyia A Baroque House.

Encara falta per poder fer les reserves del Blu-ray de The Satanic Works of Jasmine, però per ara no et perdis el tràiler oficial:  Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris