El clàssic "blaxploitation" BLACULA tindrà un reinici

Dean Taylor s'encarrega de dirigir el reinici de la saga. Segons la font, podria tractar-se d'una continuació de la seqüela Crida Blacula Crida (Dràcula Negre 2).


Els anys setanta va ser l'auge de les blaxploitation, que no era més que el cinema d'explotació barat de grans èxits comercials però enfocat al públic de raça negra. Blacula (Dràcula Negre) (1972) és potser la pel·lícula de terror més emblemàtica d'aquell cinema. I avui, gairebé cinquanta anys després de la seva estrena, torna a estar a l'ordre del dia amb l'anunci d'un reboot.

L'empresa Hidden Empire Film Group Deon i la productora Roxanne Avent Taylor estan darrere del projecte. No obstant això, ells no parlen de "remake", sinó de la recuperació de la saga a través d'un reinici, però partint d'allà on la va deixar la seqüela Crida Blacula Crida (Dràcula Negre 2) (1973).

Deon Taylor (The Intruder) és el director escollit, i partirà d'un guió coescrit per ell mateix conte a Micah Ranum. Cap actor i actriu ha estat anunciat per al repartiment.

Taylor es refereix així a la pel·lícula: Al créixer a Gary (Indiana), m'encantava veure Blacula i estava molt orgullós que William Marshall fos un natiu de Gary. És al·lucinant que aquesta franquícia mai hagi rebut l'energia o l'estima que van rebre altres pel·lícules de gènere al llarg dels anys, però aquest reinici està a punt de canviar tot això ...

L'argument de Blacula tracta sobre un príncep africà que acudeix a Transilvània per demanar al comte Dràcula que l'ajudi a combatre el tràfic d'esclaus. Com és natural, l'aristòcrata es burla sarcàsticament i com a càstig a la seva gosadia el vampiritza. En l'època actual, dos propietaris d'una empresa de decoració decideixen traslladar el seu negoci a Los Angeles. Entre els efectes que viatgen al Nou Món està el taüt de Blacula. El nostre vampir de color començarà per vampiritzar als seus "compradors" per seguir amb una sèrie d'assassinats, eliminant a tot aquell que descobreix la seva condició de no-mort.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris