El creador de HELLRAISER: ORIGINS presenta el tràiler de la seva nova pel·lícula: KARLI

Ja està disponible el primer tràiler de Karli, pel·lícula de terror sobrenatural britànica rodada abans i durant la pandèmia de Covid-19.


Paul Gerrard va escriure el guió de Hellraiser: Origins, un projecte cinematogràfic que pretenia reiniciar la saga de pel·lícules basades en la novel·la de Clive Barker. Tot i arribar a llançar un curt de 2 minuts i generar molta expectació, la pel·lícula mai va acabar de desenvolupar-se per diversos motius. Ara, Paul Gerrard torna amb un altre visionari treball: Karli.

Karli és una pel·lícula de terror sobrenatural que ha escrit Gerrard al costat de Mike Clarke. Té aquest argument:

Després de la mort del seu marit, la propietària d'un petit hotel descobreix que la seva vida es capgira després de l'arribada d'un hoste misteriós anomenat Kyle que no marxa. Viu amb la seva filla Karli. Aviat, Karli s'adona que l'hoste necessitava desesperadament refugi lluny d'aquells que l'estaven caçant: una criatura i la seva aterridora horda de caçadors. ¿Kyle està dient la veritat o és tot una estafa elaborada?


Isabella Percibal interpreta Karli, Damien Ashley a Kyle, i Jennifer K Preston (Hosts) a Amanda, la mare de Karli.

Karli és una coproducció anglesa entre Altered Stranger Pictures i Half Sun Entertainment, i té a Daz Spencer-Lovesey com a productor, així com a Paul Gerrard i Mike Clarke.

La pel·lícula va ser rodada abans i durant la pandèmia de Covid-19. En 2019 va guanyar el premi a la "Millor Pel·lícula de Terror a Progrés" a festival Grimfest, abans que el rodatge fos acabat.

"The Sanctuary" era el títol original, però va ser canviat a causa que hi ha altres pel·lícules amb el mateix títol.

Aquest és el teaser tràiler de Karli:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris