El director de THE COLLECTOR 3 prepara nova pel·lícula de terror: UNHUMAN

Mentre no es resolguin els problemes de producció de The Collector 3 (The Collected), el director Marcus Dunstan prepara nova pel·lícula amb Blumhouse i EPIX.


Marcus Dunstan prepara una nova pel·lícula. El director de The Collector i The Collection, sembla haver aparcat The Collected (es diu que el rodatge va quedar parat a la meitat i no s'ha reprès) per dirigir una nova pel·lícula de terror: Unhuman.

Blumhouse i EPIX produeixen Unhuman. Serà una pel·lícula de terror amb joves d'institut escrita per Paul Soter. Segons explica el guionista:

Unhuman segueix a un grup d'estudiants de secundària en autobús escolar que acaba estavellat durant una excursió. Les relacions es posen a prova entre els estudiants una vegada que s'adonen que estan sent assetjats per un misteriós atacant que té la intenció de treure'ls de la seva bucòlica adolescència i portar-los directament a una horrible lluita per sobreviure.


El repartiment ha estat confirmat. Estan Brianne Tju (Light As a Feather), Benjamin Wadsworth (Your Honor), Ali Gall (The Carpool) i Uriah Shelton (Freaky).

Per sobre de la direcció Marcus Dunstan ha destacat en el cinema per la seva faceta de guionista. De la seva pols han sortit entretinguts guions de pel·lícules de terror com la trilogia FeastSaw IV, Saw VISaw VIIPiraña 2 3D. El seu últim treball va ser Pilgrim, per a la sèrie Into the Dark de la plataforma Hulu. També sona que prepara una altra pel·lícula de terror titulada Hooked Up.  



Font: Deadline

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris