El director de ELS ULLS DE LA JULIA prepara nova pel·lícula de terror: BROTHER

(Belén Rueda a Els Ulls de la Julia)

El cineasta català Guillem Morales prepara la seva tercera pel·lícula de terror, la qual començarà a rodar-se a l'octubre als Estats Units.


Guillem Morales (Els ulls de la Julia) prepara nova pel·lícula, un thriller psicològic titulat Brother. Segons llegim en Variety la pel·lícula serà presentada al mercat virtual de Cannes a través de l'empresa WestEnd Films.

També llegim que la pel·lícula tindrà referències al cinema de terror dels anys vuitanta. La història se situa a les muntanyes Apalatxes dels Estats Units, on viu la depravada família Morrow lluny dels camins trillats. Ells s'alimenten de dones joves a qui segresten el costat de la carretera. No obstant això, hi ha malestar dins de la família, ja que el seu fill de dinou anys, Michael Morrow, intenta alliberar de les seves urpes i escapar del seu passat.

Aquesta història ha estat escrita per Fred Strydom partint de la novel·la homònima escrita per Ania Ahlborn.

Morales descriu així Brother: "Ambientada a principis dels vuitanta, just quan 'La resplendor' de Kubrick es va estrenar als cinemes, 'Brother' evoca els clàssics del thriller i el terror dels vuitanta, amb potencial per delectar tant als fanàtics del gènere com a la generació més jove d'avui. La pel·lícula provocarà la mateixa eufòria fosca que 'El bebè de Rosemary', 'El silenci dels anyells' o 'Psicosi'".

Brother començarà a rodar-se a la tardor de 2021 als Estats Units. WestEnd Films buscarà inversors al mercat de Cannes.

Guillem Morales va néixer a Barcelona el 1975. Va debutar el 1999 amb el curtmetratge Back Room, de temàtica LGBTI, el qual va ser nominat al Goya al millor curt de ficció. El 2004 va dirigir la seva primera pel·lícula titulada L'Habitant Incert, i el 2010 va presentar Els ulls de la Julia, produïda per Guillermo del Toro. Recentment Morales va guanyar en BAFTA pel seu treball en la comèdia Inside No. 9.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris