L'home llop mostra els seus ullals al tràiler de THE HUNTING

Black Mandala ha adquirit els drets de venda internacional de la pel·lícula de terror The Hunting, dirigida per Mark Andrew Hamer.


Si bé ahir vam presentar el cartell del Festival de Sitges 2021 inspirada en la bèstia interior de l'home llop, avui toca parlar d'una nova pel·lícula d'homes llop, una dels Estats Units titulada The Hunting i que té tots els punts per ser presentada a la dita festival de cinema català.

És una coproducció de les empreses Moonphase Mitjana i Bright Shiny Things, i ha estat adquirida per la companyia especialitzada en gènere de terror Black Mandala, que exercirà com a agent de vendes internacionals. Aquesta adquisició ha servit per presentar diversos de pòsters promocionals i el tràiler de la pel·lícula.





The Hunting està dirigida per Mark Andrew Hamer (productor executiu d'I See You, amb Helen Hunt), partint d'un guió escrit per ell al costat de Heather Ryan, Terrance Ryan.

La història transcorre entre desaparicions i bèsties que aguaiten en la foscor, en un petit poble on no t'atreveixes a sortir després de la mitjanit. Quan apareix al bosc el cos mutilat d'una persona, un detectiu intentarà descobrir la fosca i inquietant veritat que amenaça la ciutat.

Peyton Hillis, Joelle Westwood, Joaquin Guerrero, Keith Migra, Angela Cole, Alan Tuskes, Heidi Azaro, Billy Grimm, Daniel Repas, i Matt Tifft protagonitzen la pel·lícula.

Tràiler Oficial The Hunting de Mark Andrew Hamer:



Font: Nota de prensa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris