EVIL DEAD RISE comença el seu rodatge a Nova Zelanda

La quarta pel·lícula de la saga Evil Dead està protagonitzada per les actrius Alyssa Sutherland i Lily Sullivan, i no se situarà en una cabana al bosc.


Evil Dead Rise ha iniciat el rodatge a Nova Zelanda. Així ho ha confirmat el seu director, Lee Cronin, a través del seu compte de Twitter.

El director de la trilogia original, Sam Raimi, així com el protagonista d'aquesta, Bruce Campbell, són els productors d'Evil Dead Rise, la quarta pel·lícula de la saga. Està produïda per New Line Cinema i tindrà un notable punt d'inflexió argumental respecte a les anteriors entregues.

El portal Variety va revelar l'argument de la pel·lícula. Segons llegim, Evil Dead Rise mou l'acció fora de bosc a la ciutat. La història se centra en dues germanes separades, interpretades per Alyssa Sutherland i Lily Sullivan, el retrobament és interromput per l'aparició de dimonis posseïdors de carn, empenyent-los a una batalla per la supervivència.

Sam Raimi va afegir a la nota el perquè va escollir a Lee Cronin com a director: "Estic emocionat de treballar amb Lee Cronin, els dons com a narrador el converteixen en el cineasta ideal per continuar el llegat perdurable de la franquícia".

Bruce Campbell també està implicat en el projecte, però l'actor ja va deixar clar des del principi de la producció que després de la seva participació en Ash vs Evil Dead no tornaria a encarnar el personatge Ash Williams, ja que calia deixar pas a un nou heroi o heroïna. No obstant això, Campbell està implicat en l'escriptura del guió i en la producció, i Alyssa Sutherland (Vikings) i Lily Sullivan (La Jungla) semblen ser les escollides per ser les noves heroïnes de la saga Evil Dead. Diu Cambell:

"En essència, Evil Dead tracta sobre persones comunes que superen situacions extraordinàriament aterridores. No puc esperar que Alyssa i Lily es mullin les sabates de sang com aquells que els han precedit i continuïn amb aquesta tradició".

La saga Evil Dead la integren The Evil Dead (1981) (coneguda al català com "Possessió Infernal"), Evil Dead 2 (1987) (coneguda en català com "Terroríficament Morts"), i Army  of Darkness (1992) (coneguda en català com "L'Exèrcit de les Tenebres"). En 2013 d'estrenar en cinemes el remake Evil Dead. Entre 2015 i 2018 va ser estrenada en plataformes Ash vs Evil Dead, en 3 temporades, però va ser cancel·lada una quarta temporada.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris