HALLOWEEN KILLS: Michael Myers torna amb un brutal tràiler de la pel·lícula

La pel·lícula serà estrenada només en sales de cinema el 15 d'octubre, un any més tard del previst a causa de les conseqüències de la pandèmia.


Universal Pictures ha fet públic el tràiler oficial de Halloween Kills, l'esperada seqüela de la pel·lícula que va dirigir David Gordon Green que va ser estrenada el 2018. Gordon Green de nou torna com a director en una continuació que segueix la història allà on ho va deixar la seva predecessora.

Tant Halloween com Halloween Kills, i també la futura Halloween Ends, són tres seqüeles directes del clàssic que va dirigir John Carpenter en 1978, en què Jamie Lee Curtis amb la seva interpretació de Laurie Strode torna a plantar cara a l'assassí Michael Myers, però aquesta vegada al costat de la seva família.

El tràiler és llarg, violent, molt tens, i presenta algunes referències com les màscares icòniques de Halloween III: Season of the Witch.



El repartiment de la pel·lícula, a més de Curtis, inclou a Judy Greer, Andi Matichak i Robert Longstreet, i a Leigh Brackett com Sheriff.

Més enllà del tràiler, Universal Pictures ha publicat un pòster de Halloween Kills.  



Halloween Kills no s'estrena a Netflix ni a cap altra plataforma. La pel·lícula s'estrenarà a sales de cinema el 15 d'octubre (data espanyola encara per confirmar), per la qual cosa hi ha moltes possibilitats que el públic català la pugui veure en primícia al Festival de Sitges 2021, tal com ja va passar amb La Nit de Halloween el 2018.

De fet, a la roda de premsa de presentació del Festival de Sitges, un mitjà de comunicació va preguntar a Ángel Sala -director del Festival-, si la present edició inclouria alguna pel·lícula de Blumhouse, i la seva resposta va ser rotunda: "Si".

Halloween Kills és una producció de Blumhouse, que distribueix Universal Pictures. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris