La seqüela de LA GRAN GUERRA YOKAI ja té tràiler oficial

Takashi Miike dirigeix ​​la seqüela de la pel·lícula d'acció i fantasia infantil que va dirigir el 2005. Està protagonitzada pel jove actor Kokoro Terada.


Toho ha publicat el tràiler oficial de Yokai Daisenso: Guardians (traduïda "La Gran Guerra Yokai: Guardians"), pel·lícula de fantasia i aventures que Takashi Miike dirigeix ​​i li serveix per donar continuïtat al títol que ell mateix va dirigir el 2005.

El tràiler, així com el pòster oficial, revelen que el Déu diabòlic Daimajin tindrà presència a la pel·lícula. Recordem que Daimajin és protagonista d'una trilogia de pel·lícules estrenades el 1966 produïdes per Daiei.



La pel·lícula la protagonitza Kei Watanabe (Kokoro Terada), un estudiant de cinquè grau de primària que ha heretat la sang d'un llegendari caçador de yokais. Això el converteix en la persona destinada a combatre als yokai i així poder salvar el món de la destrucció.

El repartiment també inclou a intèrprets amb experiència en pel·lícules de Takashi Miike, com són Takao Osawa (Els Protectors), Hana Sugisaki (L'Espasa de l'Immortal), Nao Omori (First Love), Sakura Camino (For Love's Sake), Koji Ookura, Takahiro Miura (Atac als Titanes), Yûko Oshima, Takashi Okamura (The Mole Song), i Ken'ichi Endo (Crows Zero).

La Gran Guerra Yokai: Guardians s'estrena en cinemes del Japó el 13 d'agost. Aquest és el tràiler oficial:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris